overlay

Werken bij Solynta

Solynta leidt de aardappelveredelingswereld met innovatieve hybride aardappelveredelingstechnologie. Met deze technologie ontsluiten we het ware potentieel van de aardappel en vergroten we de beschikbaarheid van de voedingswaarde ervan met nieuwe hybride aardappelrassen. Dit verbetert wereldwijd het welzijn van telers en de voedselzekerheid.

Venhuizen: Teler aardappelzaadproductie

Solynta zoekt een enthousiaste teler aardappelzaadproductie in Venhuizen. Kijk snel voor de volledige vacature!

Lees meer
(c)Solynta Freekfront

Als ik weet dat de planten het goed hebben, ga ik met een goed gevoel naar huis

Freek Verwaaijen
Locatie Manager Gendt

(c)Solynta Martina4 copy

Werken aan de voedselsystemen van de toekomst


Martina Pohlmann
Product Specialist

(c)Solynta Liza

We doen dingen die nog nooit eerder gedaan zijn


Liza Lievens
Agronomy Trial Coordinator

Open sollicitatie

Wij houden van mensen die initiatief nemen. Dus als jij denkt dat je graag bij Solynta wilt komen werken, maar je toch de baan van je dromen hier niet ziet staan, schroom dan niet en stuur ons een open sollicitatie voor jouw droombaan bij Solynta door het formulier in te vullen.

Stage

Zoek je een interessante en uitdagende stage bij een bedrijf dat volledig gericht is op de ontwikkeling van een nieuw voedselsysteem door middel van revolutionaire aardappelveredelingstechnologie? Zoek dan niet langer en solliciteer bij Solynta!

Werken bij Solynta

Onze collega's hebben een passie voor innovatie en duurzame tuinbouw en akkerbouw, zijn enthousiast en werken graag samen om tot succes te komen. We werken in een no-nonsense cultuur, waarin we gedreven zijn om de grote uitdagingen op het gebied van voedselzekerheid aan te pakken. Daarom werken wij dagelijks hard aan het verbeteren van de wereldwijde beschikbaarheid van sterke aardappelrassen. Samen werken we in een omgeving die de ontwikkeling van onze mensen ondersteunt en ruimte biedt om met jouw nieuwe ideeën aan de slag te gaan. Wij vinden het belangrijk dat iedereen elke dag met plezier naar zijn werk gaat. Bij Solynta werken gedreven mensen, ieder binnen hun eigen vakgebied, om het verschil te maken.

 

(c)Solynta  Max 3 sm
(c)Solynta Xarain1 sm

Jouw persoonlijke ontwikkeling

Als je bij Solynta werkt, krijg je volop ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt om te blijven groeien.

Werken in ons team

Solynta is een relatief klein bedrijf. Daarom is ieders inbreng belangrijk. En samenwerking, behulpzaamheid en betrokkenheid bij elkaar staan ​​hoog op de agenda. Ons doel om een ​​positieve impact te hebben op de aardappelketen verbindt ons, ongeacht onze achtergrond en opleiding. We zijn allemaal enthousiast om een ​​verschil te maken en fantastische nieuwe aardappelrassen uit echt zaad wereldwijd te ontwikkelen, produceren en verkopen.

 

Feiten & Cijfers

Icoon_01

100 medewerkers

Icoon_05

55% man, 45% vrouw

Icoon_03

⅓ R&D, ⅓ Breeding, Agronomy & Greenhouse, ⅓ Commercial & Support

Icoon_06

Gemiddelde leeftijd: 42